PočetnaZaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka

Politiku zaštite osobnih podataka kao i način podnošenja prigovora možete potražiti ovdje.

Politiku privatnosti RIJEKA plus d.o.o. možete pročitati ovdje.

Politiku korištenja kolačića možete pročitati ovdje.

Voditelj obrade osobnih podataka:

RIJEKA plus d.o.o.
Školjić 15
Rijeka 51000

Tel/fax: +385 (51) 445 353
e-mail: zastita.podataka@rijeka-plus.hr

OIB: 83938812619
MB: 4042034
MBS:040305467
Društvo upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci.

  • Adresa naše web-stranice je www.rijeka-plus.hr.
  • Upisom na našu mail listu prihvatili ste primati novosti i obavijesti koje objavljujemo, a vezane su uz usluge koje pružamo.
  • Kako bi Vam mogli slati elektroničku poštu koristimo osobne podatke; ime, prezime i email adresu koje ste upisali prilikom prijave na našu mail listu.
  • Web stranica društva Rijeka plus d.o.o. bilježi i IP adresu koju ste koristili u trenutku prijavljivanja na našu mail listu. S liste primatelja možete se u svakom trenutku samostalno odjaviti.
  • Podatke čuvamo na neodređeno vrijeme ili do trenutka kada se sami odlučite odjaviti.
  • Kontakt obrasci na stranici ne bilježe i ne pohranjuju podatke već ih prosljeđuju na odredišnu email adresu unutar društva Rijeka plus d.o.o.
  • Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik. Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni. Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.
  • Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste se upisali na mail listu, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.
  • Vaše osobne podatke (adresa elektroničke podatke, ime i prezime) ne dijelimo sa trećim stranama.