PočetnaNovostiOtežan izlazak s parkirališta oko tržnice

Otežan izlazak s parkirališta oko tržnice

U subotu 03.12.2016. godine, počinju radovi na sanaciji željezničkog kolosijeka na raskrižju ulica Ivana Zajca-Ribarska-Wenzelova-Hinka Bačića (bivša cesta D-404).

Radovi će se izvoditi svakog dana od 17 sati poslijepodne do 5 sati ujutro slijedećeg dana. Budući da će za vrijeme izvođenja radova biti onemogućen izlazak vozila iz Wenzelove ulice, sav promet iz smjera Demetrove ulice i Senjskog pristaništa, odnosno iz zone tržnice odvijati će se obilaznim smjerom kroz lučko područje. Dalje promet kreće preko okretnog mosta, te uzduž Grobničke rive (parkiralište Exportdrvo), do semaforiziranog raskrižja na spoju sa ulicama Hinka Bačića i Cindrićeve.

Za vrijeme izvođenja radova uspostaviti će se privremena regulacija prometa i na dijelu prometnica na području riječke tržnice. Predviđeni rok za izvođenje radova na željezničkom kolosijeku je tri dana. U slučaju pogoršanja vremenske situacije i slično, rok se može produžiti.

Molimo sve sudionike u prometu za strpljenje, te ih pozivamo da poštuju postavljenu privremenu prometnu signalizaciju. Također, savjetujemo korisnicima izbjegavanje ulaska vozilima u zonu oko glavne gradske tržnice u vrijeme odvijanja radova.