PočetnaNovostiObavijestiObavijest korisnicima parkirališta Dolac i Strohalova ulica

Obavijest korisnicima parkirališta Dolac i Strohalova ulica

Obavještavamo korisnike da će se u razdoblju od 4. – 8. travnja 2016. godine izvoditi radovi na zamjeni završnog sloja kolnika u Ulici Dolac. Za vrijeme izvođenja radova Ulica Dolac biti će zatvorena za sav promet, dok će se promet Strohalovom ulicom odvijati dvosmjerno. Parkiranje vozila u ulicama Dolac i Strohalova neće biti moguće stoga molimo vlasnike vozila da uklone svoja vozila – u suprotnom ista će biti uklonjenja od strane specijaliziranog vozila „pauk“.

Radovi će se izvoditi u sklopu redovitog održavanja nerazvrstanih cesta od strane ugovornog izvođača Ceste-Rijeka, Kukuljanovo, a po njihovu okončanju iscrtati će se nova horizontalna signalizacija sukladno rješenju zahvata Zone smirenog prometa u ulicama Dolac i Strohalova. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se mogu produžiti van najavljenog roka.

Po dovršetku najavljenih radova, režim prometa u Strohalovoj ulici ostati će i dalje dvosmjeran, dok će promet zapadnim dijelom ulice Dolac biti jednosmjeran u smjeru prema zapadu kao i do sada. Nova regulacija prometa podrazumijeva da u Strohalovoj ulici, zbog dvosmjernog prometa više neće biti parkirnih mjesta, dok će u ulici Dolac parkirna mjesta biti označena samo uz lijevi (južni) nogostup.

Molimo za strpljenje građana do okončanja radova, a sve vozače pozivamo na oprez i poštivanje privremene prometne signalizacije.