PočetnaNovostiZa još lakšu kupnju parkirnih karata postavljeno 10 novih digitalnih automata

Za još lakšu kupnju parkirnih karata postavljeno 10 novih digitalnih automata

U sklopu nastavka investicijskog ciklusa, te u svrhu poboljšanja kvalitete usluge za korisnike, TD Rijeka plus d.o.o. postavio je dana 28.12.2022.godine još sedam novih parkirnih automata najnovije generacije. U prvoj fazi zamjene, novi parkirni automati su postavljeni na lokacijama parkiralište Rikard Benčić, u Ulici Školjić te u Ulici Dolac. Korisnici su izuzetno dobro prihvatili nove parkirne automate.

Dodatnih sedam automata postavljeno je na lokacijama Zagrebačka ulica, Senjsko pristanište i Riva Boduli (područje oko tržnice) u Ulici Ivana Zajca, te Ulici Matije Gupca. Dva parkirna aparata postavljena su i na lokaciji Gomila. Na taj način, korisnicima je dostupno lako i jednostavno kupovanje parkirnih karata na najfrekventnijim lokacijama, odnosno u samom centru grada.

Kupnja za korisnike je jednostavna – prilikom kupnje parkirne karte, potrebno je na zaslonu automata izabrati satnu ili cjelodnevnu parkirnu kartu, te unijeti registarsku oznaku vozila koje koristi parkirno mjesto. Važno je da upisani podaci budu točni, odnosno da se točno upiše registracija vozila koje koristi parkirno mjesto pod naplatom. Na novim parkirnim automatima, plaćanje se vrši isključivo bankovnim karticama (kreditnim i debitnim) Visa i Mastercard karticama. Automat će nakon plaćanja izdati parkirnu kartu koju nije potrebno ostavljati u vozilu.