PočetnaNovostiStiže sezona: iznajmljivačima grada Rijeke već niz godina omogućena kupnja parkirnih karata za goste

Stiže sezona: iznajmljivačima grada Rijeke već niz godina omogućena kupnja parkirnih karata za goste

Polako ali sigurno stiže nam vrijeme turističke sezone, i pojačan dolazak turista u naš grad, koje s nestrpljenjem očekujemo. Odavno je poznato da je grad Rijeka u samom vrhu po kvaliteti privatnog smještaja, pa zašto ne svojim gostima omogućiti i dodatne pogodnosti poput parkirne karte!

TD Rijeka plus d.o.o. već četiri godine omogućuje vlasnicima objekata za najam, izradu parkirnih karata za iznajmljivače, odnosno plaćanje parkiranja gostima koji kod njih odsjedaju. Takvom je kartom iznajmljivačima omogućena kupnja mjesečne parkirne karte po sobi, apartmanu ili kući za odmor, i to po cijeni od 46,45 EUR.

Karta vrijedi za zonu u kojoj se nalazi objekt za najam, a iznajmljivači zatim prijavljuju broj registarske oznake vozila gostiju putem telefona ili elektroničke adrese. Za izradu parkirne karte potrebna je prometna dozvola iznajmljivača, rješenje nadležnog tijela o kategorizaciji objekta, osobna iskaznica i potvrda Turističke zajednice Grada Rijeke o nepostojanju duga. Prva izrada vrši se na prodajnom mjestu na lokaciji Jelačićev trg 3 (radno vrijeme od 6:30 do 18:30 sati, subotom od 7:30 do 16:30 sati).

Naknadno produženje moguće je brzo i jednostavno putem internet bankarstva.