PočetnaNovostiPoziv na prijavu za sudjelovanjem na 10. Danu hrvatskih tržnica

Poziv na prijavu za sudjelovanjem na 10. Danu hrvatskih tržnica

zgkult.eu

Rijeka plus d.o.o. kao upravitelj riječkih tržnica, poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na 10. Danu hrvatskih tržnica u organizaciji Udruga hrvatskih tržnica  s ciljem predstavljanja i promoviranja tradicionalnih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda koji se nude na tržnicama. Slobodna su mjesta za dva mjesta predstavnika.

Želja nam je da na jednom mjestu prikažemo svo bogatstvo i šarenilo ponude tržnica iz cijele Hrvatske i građanima omogućimo da sa tako proizvedenom hranom ostvare kvalitetniju i zdraviju vlastitu prehranu te istovremeno daju doprinos razvoju lokalne ekonomije. U trenucima gospodarske krize od iznimnog je značaja jačati vlastite gospodarske kapacitete i okrenuti se poticanju razvoja lokalne ekonomije, čime se dodatno osnažuje održivi razvoj posebno ruralnih područja u Hrvatskoj, navode organizatori.

Datum održavanja je 25. rujna 2021. godine na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na info@uht.hr ili mernoic@net.hr

PRIJAVNICA DHT 2021_ (rok je prolongiran)

Dani hrvatskih tržnica