PočetnaPodnošenje prigovora

Podnošenje prigovora

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača NN 41/14 i 110/2015, obavještavamo potrošače da pisani prigovor na kvalitetu naših usluga mogu podnijeti u našim prodajnim prostorima ili putem pošte ili elektroničke pošte. Prilikom podnošenja prigovora nisu potrebne upravne pristojbe.

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka možete preuzeti na dnu stranice.

Odgovor na prigovor dostavit ćemo u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana primitka prigovora, na adresu potrošača navedenu u prigovoru. Službenika možete kontaktirati putem pošte slanjem na adresu Rijeka plus d.o.o., Blaža Polića 2/III, 51000 Rijeka (s naznakom: za službenika za zaštitu osobnih podataka)

ili putem maila: zastita.podataka@rijeka-plus.hr

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Dragana Šmitran Babić, prof.

Tel: +385 (51) 311 401
e-mail: zastita.podataka@rijeka-plus.hr

Službenik za zaštitu osobnih podataka obavlja dužnost sukladno Općoj uredbi Europske unije o zaštiti osobnih podataka.

Odluka o imenovanju službenika za zaštitu osobnih podataka dostupna je putem linka Odluka zaštita osobnih podataka

Politika zaštite osobnih podataka

Poštovane korisnike usluga Rijeka plus d.o.o., molimo da dostave svaku promjenu osobnih podataka ukoliko do njih dođe. Politika zaštite osobnih podataka od velike je važnosti za Rijeka plus d.o.o., te se Društvo obvezuje na zaštitu osobnih podataka sukladno Europskoj uredbi (GDPR). Rijeka plus d.o.o. prikuplja osobne podatke u slučajevima kada je njihovo prikupljanje potrebno za izvršenje Ugovora, prilikom izrade parkirnih karata, rješavanja reklamacija ili prigovora, prilikom pokretanja zahtjeva za izdavanje mjesečnih karata za prijevoz, prilikom javljanja na oglašena radna mjesta, prilikom kontakata putem Odjela za informiranje i reklamacije, ili e-maila društva. Budući da je Rijeka plus d.o.o. u vlasništvu Grada Rijeke, sva računala su zaštićena od neovlaštenog instaliranja, administratorskom šifrom, a pristup svakom računalu zaštićen je šifrom. Također, sva računala povezana su u gradsku domenu koja se nalazi iza gradskog firewalla, a pristup računalima zaštićen je AD zaporkom (Active Directory password). Rijeka plus d.o.o. poduzima sve tehničke mjere za zaštitu osobnih podataka, s ciljem sprečavanja gubitka, manipulacije, uništenja ili neovlaštenog pristupa podacima.