PočetnaNovostiDigitalno, brzo i jednostavno: plaćanje parkirne karte putem keks pay aplikacije

Digitalno, brzo i jednostavno: plaćanje parkirne karte putem keks pay aplikacije

Digitalizacija je već odavno zakucala na vrata, i nije zaobišla niti parkirališta :)

Postoje brojni kanali kupnje parkirne karte, a na korisnicima je da odaberu onaj koji im najviše odgovara. Jedan od vrlo jednostavnih načina kupnje parkirne karte je putem keks pay aplikacije Erste banke.

Sve što morate jest skinuti besplatnu aplikaciju iz Google play trgovine ili App storea, ovisno koristite li Android ili IOS sustav na svom pametnom telefonu. Prilikom skidanja aplikacije slijedite upute za instaliranje. Keks pay aplikacija povezana je s bankovnim račun odnosno karticom korisnika, te parking plaćate upisivanjem registarske oznake svog vozila. Nakon plaćanja, korisnik dobiva i račun/parkirnu kartu na kojoj je jasno istaknuto do kada je parkirna karta važeća. 

Prilikom dolaska na parkirališnu lokaciju, GPS će Vas locirati, međutim,važno je da provjerite u kojoj se zoni nalazite te je po potrebi ručno podesite. Nakon toga plaćate parkiranje po naknadi koja je navedena u zoni u kojoj je vozilo. Također, korisnik može platiti i više sati odjednom, a plaćanjem 8 sati plaćena je karta za cijeli dan, odnosno do 21 sat, do kada se vrši naplata na području grada Rijeke.