PočetnaNovostiZbog završnih radova na rotoru zatvara se Ulica Vjekoslava Dukića na dijelu od raskrižja s Ulicom Ivana Matrljana do raskrižja s Ulicom Tome Strižića

Zbog završnih radova na rotoru zatvara se Ulica Vjekoslava Dukića na dijelu od raskrižja s Ulicom Ivana Matrljana do raskrižja s Ulicom Tome Strižića

Prometni centar grada Rijeke obavještava o završnim radovima na izgradnji rotora. Zbog izvođenja završnih radova na izgradnji rotora od 16. do 25. svibnja Ulica Vjekoslava Dukića na dijelu od raskrižja s Ulicom Ivana Matrljana do raskrižja s Ulicom Tome Strižića zatvara se za sav promet, osim za vozila gradilišta i interventna vozila.

Uspostava privremene regulacije prometa na tom dijelu neophodna je kako bi izvođač radova, tvrtka IZGRADNJA d.o.o. mogla izvesti završne radove potrebne za asfaltiranje ove dionice.

Obim radova na predmetnoj dionici (prekop raskrižja Ulice Vjekoslava Dukića i Ulice Ivana Matrljana, ispitivanje zbijenosti kolničke konstrukcije te izrada asfaltnog zastora) su takve vrste da u postojećim gabaritima prometnice nije moguće osigurati provoznost za javni promet te osigurati sigurnost sudionika prometa.

Mole se svi sudionici prometa za strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa te da u navedenom periodu koriste okolne obilazne prometne pravce.