PočetnaNovostiObavijestiŠarena ponuda četverodnevnog Jesenskog sajma kod Konta

Šarena ponuda četverodnevnog Jesenskog sajma kod Konta

Ovogodišnji Jesenski sajam kod Konta u organizaciji tvrtke RIJEKA plus d.o.o. održati će se od srijede 18. do subote 21. rujna 2019. od 8 do 19 sati na već poznatoj lokaciji na mostu na Rječini (kod hotela Continental) u Rijeci.

Četrdesetak zanimljivih izlagača će kroz četverodnevni Jesenski sajam izložiti mnoštvo cvjetnih sadnica, kaktusa i sukulenata kao i domaćih proizvoda hrvatskih OPG-ova. Naći će se proizvodi poput lavande, meda, maslinovog i bučinog ulja, proizvoda od voća i povrća, likera, sapuna i drugog zanimljivog asortimana za svako kućanstvo.

I ove godine će KD Čistoća sudjelovati akcijom dijeljenja sadnica – trajnica zainteresiranim građanima, a koje su tijekom ljeta ukrašavale gradske cvjetne gredice. Radi se o aromatičnim trajnicama koje su ove sezone bile zastupljene kako bi na jesen mogle nastaviti mirisati na balkonima i u domovima građana, a sve  s ciljem doprinosa ekološkoj održivosti urbane sredine.  Uz sadnicu će građani dobiti upute o uzgoju, brizi te korištenju i pozitivnim učincima ovih biljaka na svakodnevni život. Podjela sadnica će se održati u četvrtak i petak (19. i 20.rujna 2019.) od 9:00 do 12:00 sati.

Ana Smokrović, autorica stranice “Anino povrće” koja inače održava radionice na kojima možete naučiti kako uzgojiti i pripremiti zdravu hranu održati će edukativno predavanje pod nazivom “Uvod u biodinamičku obradu zemlje” u subotu 21. rujna u 11:00 sati.

Za dodatne informacije kontakt telefoni su 051/311-487, 051/311-424 (pon-pet od 8 do 16 h), elektronička pošta: marketing@rijeka-plus.hr ili službena Facebook stranica Rijeka plusa.