PočetnaNovostiRijeka plus prisustvovao sastanku s MUP-om, HAC-om i HC-om na temu smanjenja prometnih gužvi uoči sezone

Rijeka plus prisustvovao sastanku s MUP-om, HAC-om i HC-om na temu smanjenja prometnih gužvi uoči sezone

Rijeka plus d.o.o. sudjelovao je na sastanku u Policijskoj upravi primorsko – goranskoj u sklopu priprema Turističke sezone 2023. godine.

Sastanku su nazočili zamjenik načelnika Policijske uprave primorsko – goranske, Tomislav Dizdar, predstavnici Sektora za javni red i sigurnost na čelu s načelnikom Goranom Gašpertom, načelnik Postaje prometne policije Rijeka, Ivica Filipović te predstavnici Hrvatskih autocesta, Hrvatskih cesta, Županijske uprave za ceste, Bina Istra, Ana Tomljanović, voditeljica Odjela projektiranja i upravljanja prometom Rijeka plusa i Prometno redarstvo grada Rijeke.

Na sastanku je bilo riječi o gužvama i zastojima na cestama Primorsko – goranske županije u vrijeme turističke sezone te o mogućim alternativnim pravcima u slučaju zastoja na autocestama A6, A7 i A8.

Osim navedenog, teme radnog sastanka bile su prometna situacija na državnim cestama i na Krčkom mostu te na državnim cestama kao i ostalim županijskim i nerazvrstanim cestama. Dogovoren je niz aktivnosti koje će se provoditi tijekom ovogodišnje turističke sezone kako bi bila što bolja i sigurnija, a turisti što brže i s manje zastoja iz različitih pravaca dolazili do svojih destinacija.