PočetnaNovostiPametna rješenja za pametan grad: kompletirana investicija Rijeka plusa kojom je nabavljeno 40 novih digitalnih automata

Pametna rješenja za pametan grad: kompletirana investicija Rijeka plusa kojom je nabavljeno 40 novih digitalnih automata

Na području parkirališnih lokacija u gradu Rijeci kompletirano je postavljanje novih digitalnih automata, te je tako korisnicima na raspolaganju čak 40 novih parkirnih automata. Time je završena još jedna u nizu investicija TD Rijeka plus d.o.o., čime se olakšava usluge kupnje parkirnih karata za korisnike, te dodatno podiže nivo usluge.

Izrazito nam je drago što su korisnici dobro prihvatili nove parkirne automate, te su ih u nedavnoj anketi TD Rijeka plus d.o.o. ocijenili odličnom ocjenom, rekla je Dragana Šmitran Babić, voditeljica Odjela za odnose s javnošću Rijeka plusa. Time grad Rijeka zaista i dokazuje da su pametna rješenja jedina rješenja koja su moguća u pametnom gradu.

Bezgotovinsko plaćanje

Osluškivali smo naše korisnike, te je primijećeno kako neki do njih žale za automatima kojima se plaćalo kovanicama. No, i tu ima rješenja. Za one koji ne žele kupovati parkirne karte aplikacijama, ili bankovnim karticama, te i dalje preferiraju plaćanje gotovinom, na raspolaganju stoji jednostavna i brza kupnja parkirnih karata putem kioska Tiska ili iNovina, napominje Šmitran Babić.

Podsjetimo, kupnja za korisnike na novim automatima je jednostavna – prilikom kupnje parkirne karte, potrebno je na zaslonu automata izabrati satnu ili cjelodnevnu kartu, te unijeti točnu registarsku oznaku vozila koje koristi parkirno mjesto. Na novim parkirnim automatima, plaćanje se vrši isključivo bankovnim karticama(kreditnim i debitnim) Visa i Mastercard karticama.Automat će nakon plaćanja izdati parkirnu kartu koju nije potrebno ostavljati u vozilu.