PočetnaNovostiOtvorene su prijave za izlagače za Jesenski sajam kod Konta

Otvorene su prijave za izlagače za Jesenski sajam kod Konta

Ovogodišnji Jesenski sajam kod Konta u organizaciji tvrtke RIJEKA plus d.o.o. održati će se od 18. do 21. rujna na već poznatoj lokaciji na mostu na Rječini (kod hotela Continental).

Na Jesenskom sajmu izložiti će se cvjetne sadnice, kaktusi i sukulenti kao i domaći proizvodi hrvatskih OPG-ova, poput meda, maslinovog i bučinog ulja, tjestenina, prirodne kozmetike, proizvoda od voća i povrća, likera i dr.

Tvrtka RIJEKA plus d.o.o. za „Jesenski sajam kod Konta“ upućuje poziv svim zainteresiranim izlagačima da se prijave za sudjelovanje na ovom četverodnevnom sajmu. Iznos zakupa površine za izlaganje definiran je Cjenikom te je moguće zakupiti površinu sa štandom i bez štanda. Minimalna zakupnina je 5 četvornih metara, a izlagačima je na zahtjev dostupan niskonaponski strujni priključak.

Za dodatne informacije nazovite 051/311-487 (pon-pet od 8 do 16 h), obratite se putem elektroničke pošte: marketing@rijeka-plus.hr ili službene Facebook stranice Rijeka plusa.

PRIJAVA IZLAGAČA

Prijavnicu za sudjelovanje moguće je preuzeti na niže navedenim poveznicama. Popunjenu i potpisanu (pečatiranu) prijavnicu potrebno je dostaviti na adresu marketing@rijeka-plus.hr ili poštom na adresu “RIJEKA plus d.o.o., Služba komercijale – JESENSKI SAJAM, Školjić 15, 51000 Rijeka” najkasnije do 9. rujna 2019. godine. 

Comments are closed.