PočetnaNovostiOd 15.travnja 2023. za sav promet zatvara se Ulica Tome Strižića

Od 15.travnja 2023. za sav promet zatvara se Ulica Tome Strižića

Zbog izvođenja radova za izgradnji toplovodnog sustava (ENERGO d.o.o) uspostavlja se privremena regulacija prometa.

Od 15.travnja do 25.svibnja 2023.godine za sav pomet zatvara se Ulica Tome Strižića od raskrižja s Ulicom Vjekoslava Dukića do raskrižja s Ulicom Kačjak. Privremena regulacija ne odnosi se na vozila gradilišta i povremeno za potrebe stanara. Uspostavljaju se obilazni pravci iz oba smjera prometovanja (smjer sjever-jug: Ulice Kačjak, Sveta Ana, Zdravka Kučića, Brdo, Kvaternikova. Smjer jug-sjever: Kumičićeva, Martina Kontuša, Kvaternikova, Brdo, Zdravka Kučića, Franje Belulovića i nastavno prema Kačjaku ili naselju Draga.
Prilaz KBC-u Sušak bit će moguć iz oba smjera prometovanja. Iz Ulice Brdo u Ulicu Zdravka Kučića bit će zabranjeno skretanje lijevo za sva vozila osim za vozila javnog gradskog prijevoza i vozila KD Čistoća. Preregulirati će se i promet u Ulici Ivana Matrljana u smjeru istok-zapad, pri čemu ista postaje koridor za interventna vozila u sklopu kojeg će biti na snazi zabrana parkiranja i zaustavljanja vozila.

Mole se sudionici u prometu za strpljenje, pravovremeno kretanje na put, te poštivanje postavljene prometne signalizacije.