PočetnaNovostiObavijestiObavijest za korisnike prostora kojima upravlja Rijeka plus d.o.o.

Obavijest za korisnike prostora kojima upravlja Rijeka plus d.o.o.

Poštovani zakupci i korisnici tržnica,

na snazi je odluka o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja koja su u obavezi primjenjivati korisnici usluge, zakupci i upravitelji tržnica.

Odluka čini sastavni dio ove Obavijesti te Vas molimo da se iste svi pridržavamo.

Odluka je da se svaki dan poslije zatvaranja i čišćenja tržnica vrši dezinfekcija prostora od strane Dezinsekcije d.d. adekvatnim sredstvima propisanim uputom HZJZ.

Apeliramo i na naše klijente i sugrađane na odgovorno ponašanje, praćenje uputa Stožera civilne zaštite koji je objavio niz priopćenja vezanih uz organizaciju svakodnevnog života, od uputa o pranju ruku, nošenju zaštitnih maski, pridržavanju udaljenosti do izbjegavanja okupljanja većeg broja osoba na užem prostoru.

Želimo vas obavijestiti da vezano uz širenja koronavirusa (Covid-19) radimo sve što možemo kako biste vi i vaše obitelji imali mogućnost kako prodaje, tako i kupovine na našim tržnicama.

Zahvaljujemo se svim zakupcima koji unatoč mnogim problemima rade i danju i noću kako bi osigurali našim sugrađanima neometanu kupovinu potrebnih namirnica.

Tržnice surađuju i slijede upute Stožera civilne zaštite Grada Rijeka i u koordinaciji s njima poduzimat će se eventualno i nove mjere zaštite na našim tržnicama.

Tako štitite i sebe i druge jer samo zajedno možemo osigurati da pazimo na obitelji, prijatelje, susjede i druge sugrađane i da osiguramo nesmetan rad naših tržnica.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Uprava RIJEKA plus d.o.o.


Preuzimanje:

  1. MJERE OGRANIČAVANJA DRUŠTVENIH OKUPLJANJA
  2. MJERE ZA DJELATNIKE I KORISNIKE