PočetnaNovostiObavijestiObavijest posjetiteljima KBC-a Kantrida

Obavijest posjetiteljima KBC-a Kantrida

Rijeka plus d.o.o obavještava sve posjetitelje KBC-a Kantrida kako unutar bolničkog kruga od četvrtka, 14. siječnja 2016. godine, kreće naplata parkiranja.

Cijena sata parkiranja je 4 kune, s tim da će se parkiranje naplaćivati radnim danom od 7 do 21 sat, te subotom od 7 do 18 sati. Prvih 60 minuta se ne naplaćuje kao i u vrijeme od 16 do 17 sati, odnosno za vrijeme posjete bolesnicima. Parkiranje se neće naplaćivati niti nedjeljom i praznikom. Inače, radno vrijeme parkirališta je radnim danom od 6 do 22 sata te subotom od 6 do 20 sati.

Do uvođenja naplate parkiranja u krugu, kako KBC-a Rijeka, tako i KBC-a Sušak, došlo je na iniciajtivu Uprave KBC-a Rijeka, a kako bi se u prvom redu uvelo reda u prometovanje bolničkim krugovima i osigurao nesmetan protok vozila u prvom redu – interventnih vozila.

Također, obavještavamo i sve korisnike parkirališta u Ulici Vjekoslava Dukića kako naplata parkiranja u spomenutoj ulici kreće u petak, 15. siječnja 2016. godine.  Parkiralište se nalazi u zoni 1, bez ograničenja parkiranja, s tim da sat parkiranja stoji 4 kune. Parkiranje se naplaćuje od ponedjeljka do petka od 7 do 21 sat, subotom od 7 do 18 sati, dok se nedjeljom, praznikom i blagdanom ne naplaćuje.