PočetnaNovostiObavijest o regulaciji prometa u novogodišnjoj noći

Obavijest o regulaciji prometa u novogodišnjoj noći

U nedjelju, 31. prosinca 2023. godine, od 21 sat, pa do ponedjeljka, 1. siječnja 2024. godine, do 03,00 sata, povodom organiziranog dočeka Nove godine na Korzu i zbog sigurnosti građana, zatvorit će se za promet ulice u užem centru grada, a promet će se odvijati sjevernim koridorom.

Motorna vozila neće smjeti prometovati na dijelu Krešimirove ulice (od raskrižja s Ulicom A. Manzonia prema centru), Ulici Riva, dijelu Ulice I. Zajca (do raskrižja s Veslarskom ulicom), Adamićevoj, Zadarskoj te Splitskoj ulici. Promet će se odvijati sjevernim koridorom.

Za trajanja privremene regulacije prometa, zatvorenim prometnicama moći će prolaziti isključivo vozila dežurnih interventnih službi.

TAXI vozilima će se za vrijeme privremene regulacije prometa osigurati stajalište u Ulici Ivana Pavla II, a daljnje prometovanje preko Ulice Slaviše Vajnera Čiče na sjeverni koridor ili preko Ciottine ulice u Ulicu Erazma Barčića i dalje na sjeverni koridor.

Privremena regulacija prometa tijekom proslave Nove godine u središtu grada provest će se sukladno idejnom rješenju Rijeka plusa d.o.o., uz suglasnost Hrvatskih cesta u Rijeci i rješenju Policijske uprave primorsko-goranske. Specijalno vozilo “pauk” bit će dežurno od 31.prosinca 2023.godine od 21 sat do 01.01.2024.godine do 3 sata.