PočetnaNovostiKorisnici izuzetno zadovoljni digitalnim parkirnim automatima: izvršeno čak 5388 transakcija!

Korisnici izuzetno zadovoljni digitalnim parkirnim automatima: izvršeno čak 5388 transakcija!

Korisnici usluga parkiranja izuzetno su dobro prihvatili te su izrazili zadovoljstvo novim digitalnim parkirnim automatima. Dokazuju to i sljedeće brojke: u nepuna tri mjeseca, na 10 novih parkirnih automata napravljeno je čak 5388 transakcija! Digitalni parkirni automati postavljeni su krajem prosinca 2022.godine na najfrekventnijim lokacijama u samom centru grada, a u sklopu investicijskog ciklusa Rijeka plusa i u svrhu poboljšanja kvalitete usluge za korisnike.

Kupnja za korisnike je jednostavna – prilikom kupnje parkirne karte, potrebno je na zaslonu automata izabrati satnu ili cjelodnevnu parkirnu kartu, te unijeti registarsku oznaku vozila koje koristi parkirno mjesto.

Na novim parkirnim automatima, plaćanje se vrši isključivo bankovnim karticama (kreditnim i debitnim) Visa i Mastercard karticama. Automat će nakon plaćanja izdati parkirnu kartu koju nije potrebno ostavljati u vozilu. Digitalni parkirni automati nalaze se na sljedećim lokacijama: Riva Boduli, Zagrebačka ulica, Senjsko pristanište, Matije Gupca, Dolac, Rikard Benčić, Ivana Zajca, Školjić i Gomila.