PočetnaNovostiFOTO: Prometni centar grada Rijeke obavještava o zatvaranju Adamićeve ulice za sav promet od 27.siječnja

FOTO: Prometni centar grada Rijeke obavještava o zatvaranju Adamićeve ulice za sav promet od 27.siječnja

Zbog početka radova, za vikend, 27. i 28. siječnja 2024. godine stupa na snagu privremena prometna regulacija kojom se Adamićeva ulica zatvara za sav promet te će se prometovanje kroz centar grada preusmjeriti na Ulicu Riva, gdje će biti zastupljen dvosmjerni režim kretanja vozila. Više na stranicama KD Vodovod i kanalizacija: https://www.kdvik-rijeka.hr/novosti/324

S obzirom na opsežne radove na uspostavljanju privremene prometne signalizacije, s pripremnim radovima na izradi horizontalne i vertikalne signalizacije započet će se danas, u ponedjeljak 22. siječnja, u noćnim satima, a sa srijede 24. na četvrtak 25., četverotračni promet ulicom Riva bit će sveden na dvotračni čime će se, već tada, ukinuti mogućnost parkiranja u Ulici Riva.

Također, već danas, u ponedjeljak 22. siječnja, počet će se s dijeljenjem obavijesti o zabrani parkiranja u sljedećim ulicama: Ivana Zajca, Riva, Veslarska, Splitska i Zadarska. Obavijesti će se postavljati na vozila te na ulaze okolnih zgrada. Na navedenim lokacijama uvodi se zabrana parkiranja od 24.siječnja 2024.godine od 7 sati, te molimo korisnike za korištenje ostalih parkirališta pod ingerencijom Rijeka plusa. Vozila koja ne budu premještena s navedenih lokacija, premjestit će specijalno vozilo “pauk” na lokaciju Brajdica.
Dvotračni promet u ulici Riva bit će zastupljen do uspostave nove privremene prometne regulacije i zatvaranja Adamićeve ulice.