PočetnaNovostiFoto galerija s Konta: mirišu maćuhice i ciklame, kupuju se džemovi, likeri i panceta, a nakon kupnje uživa se u fritulama i domaćem sladoledu

Foto galerija s Konta: mirišu maćuhice i ciklame, kupuju se džemovi, likeri i panceta, a nakon kupnje uživa se u fritulama i domaćem sladoledu

Neki su već bili, neki će tek doći – u svakom slučaju našim izlagačima ponestaje robe, pa požurite!

Od maćuhica po 0,80 eura, gotovih vrtića od 10 eura u ukrasnim vazama, krizantema po 6 eura, pa sve do fine istarske pancete i kobasica, pronađite nešto za sebe. U ponudi su i ukrasne vaze i čaše s biljkama, med s matičnom mliječi po 12 eura koji je idealan za nadolazeće hladne dane, te razni sokovi i likeri napravljeni od domaćeg voća.

Iz Ogulina (OPG Vejzović) nam stižu sokovi, suhi keksi, domaća tjestenina, kao i baklave, i džemovi od aronije i jabuke.

Za ljubitelje prirodne kozmetike, na štandu OPG-a Cajzler mogu se pronaći eterična ulja, kreme za lice od jojobe i smilja (15 eura), suho zlatno ulje, i masti od gaveza i vilinog korijena. Stigla je na Kont i mandarina iz Opuzena (4 eur/kg), te šljive (2,50 eur/kg) i grožđe (4 eur/kg).

OPG Prpić nudi fine namaze poput namaza od batata, popularne Batele, džemove od jagoda i šljiva, kao i grah i buttnernut tikve idealne za jesenska jela. Nakon kupnje, zasladite se prefinim domaćim sladoledom iz Istre i kušajte kuglicu po 1,5 eura. Birajte jogurt sa smokvom, bijeli badem i malinu, cheesecake, ili klasične okuse poput vanilije ili lješnjaka. Nakon toga jedna fina teglica Perinih fritula, i dan postaje odličan! Sajam je otvoren do 28.10.2023.godine od 8 do 20 sati.