PočetnaNovostiDana 6. rujna 2023. g. počinju radovi na raskrižju ulica Tome Strižića i Vjekoslava Dukića

Dana 6. rujna 2023. g. počinju radovi na raskrižju ulica Tome Strižića i Vjekoslava Dukića

Prometni centar grada Rijeke obavještava javnost o radovima na spojnom toplovodu Gornja Vežica – Vojak.

Radovi započinju u srijedu, 6. rujna 2023. godine, na raskrižju ulica Tome Strižića i Vjekoslava Dukića započet će nova faza radova na spajanju toplovoda Gornja Vežica – Vojak.  Promet će u Ulici Tome Strižića biti reguliran semaforom, dok će se u Ulici Ivana Matrljana ponovno uspostaviti uobičajena prometna regulacija, jednosmjerno od Ulice Vjekoslava Dukića u smjeru Kačjaka. Planirani rok završetka radova je 20. rujna 2023. godine.

Privremena regulacija prometa uspostavlja se na način da se u periodu od 06. rujna 2023. do 20. rujna 2023. godine, predmetni radovi na polaganju cjevovoda izvode u dvije faze, prekopom južnog kolnika ulice Tome Strižića u prvoj fazi te se potom izvodi prekop sjevernog kolnika u drugoj fazi. Kolni promet ulicom Tome Strižića vodit će se naizmjenično postavljenim građevinskim semaforima, prometno rješenje predviđenih faza nalazi se u privitku ove obavijesti.  Prometovanje ulicom Tome Strižića voditi će se naizmjenično postavljenim građevinskim semaforima. Ulaz u Ulicu Vjekoslava Dukića biti će moguć samo iz pravca Ulice Tome Strižića dok izlaz iz Ulice Vjekoslava Dukića u smjeru Tome Strižića neće biti moguć. Obilazni pravci biti će uspostavljeni putem Ulice Ivana Matrljana i Sveučilišne avenije.

Mole se svi sudionici prometa na poštivanje privremene regulacije prometa  te je preporuka na korištenje okolnih obilaznih pravaca.

Za sve dodatne informacije o projektu građani se mogu obratiti korisničkoj podršci Energa putem besplatnog broja telefona 0800 353 040.