PočetnaNovostiCvjetni sajam ispunio sva očekivanja. Zahvaljujemo izlagačima i posjetiteljima na podršci!

Cvjetni sajam ispunio sva očekivanja. Zahvaljujemo izlagačima i posjetiteljima na podršci!

Pun pogodak – bio je to komentar brojnih posjetitelja, koji su svojim dolaskom potvrdili da je treće izdanje Cvjetnog sajam bilo baš onako kako treba.

Iz cijele zemlje na Kont su pristigla 33 izlagača, što ovaj sajam čini najbogatijim do sada. Prvi se Cvjetni sajam održao 2018.godine, da bi zatim drugo izdanje krenulo 2019.godine, no pandemija uzrokovana virusom COVID-19 stopirala je brojna događaja, pa tako i popularni sajam na Kontu.

Veliko hvala svim izlagačima ali i svim posjetiteljima koji su dolaskom i kupnjom nekog od proizvoda, podržali ne samo sajam, već puno važnije, i izlagače i OPG-ovce.

Na Cvjetnom sajmu osim desetina vrsta cvijeća, sadnica, trajnica, ukrasnih trava, sukulenata, kaktusa, pelargonija, suncokreta, hortenzija, posjetitelji su mogli nabaviti i svježe sokove, pripravke o aronije, kupinovo vino ili pak rakije. Za ljubitelje prirodne kozmetike, nudile su se kreme, sprejevi i ostali pripravci od nevena, smilja, lavande ili vilinog korijena. Oni koji vole dobro pojesti, mogli su nabaviti preukusne jagode ili rajčice, te namaze od goji bobica ili suhomesnate proizvode iz Slavonije.

Vidimo se na sljedećem Cvjetnom sajmu!