PočetnaNovostiAžuriranje podataka – poziv osobama s invaliditetom koji koriste parkiralište na Delti i u garaži Kantrida

Ažuriranje podataka – poziv osobama s invaliditetom koji koriste parkiralište na Delti i u garaži Kantrida

Nastavljaju se investicijski projekti Rijeka Plusa, u cilju podizanja usluge na viši nivo.

Tako je nedavno počela implementacija najmodernijeg sustava naplate na parkiralištu Delta, gdje će sustav automatskog prepoznavanja tablica digitalno očitavati registarske oznake vozila, čime se ubrzava protok vozila, te se smanjuju gužve unutar parkirališta, a izbjegavaju se i situacije izgubljenih parkirnih karata.

Zbog implementacije i testiranja novog, najsuvremenijeg sustava naplate, Rijeka Plus je u fazi i obvezi ažurirati svoju evidenciju korisnika osoba s invaliditetom koji koriste navedeno parkiralište, kao i garažu Kantrida.

U tu svrhu pozivaju se da se jave osobe s invaliditetom (putem mail adrese info@rijeka-plus.hr ili na 051 311 401 ili na prodajnom mjestu Jelačićev trg 3) koje posjeduju Torpedo karticu za prolaz na spomenuta parkirališta, kako bi se ažurirali podaci registarskih oznaka. Sve osobe s invaliditetom koje posjeduju važeću oznaku pristupačnosti, a koje nemaju navedenu karticu mogu istu izraditi na prodajnom mjestu Jelačićev trg 3, ukoliko planiraju koristiti parkiralište Delta i garažu Kantrida.