PočetnaOrganizacija prijevoza

Organizacija prijevoza

RIJEKA plus d.o.o pruža uslugu organizacije prijevoza koja uključuje najam autobusa, kombi vozila, VIP vozila ili katnog autobusa u komercijalne svrhe, za izlete i ugovorene vožnje, kako u zemlji, tako i u inozemstvu

Prijevoz autobusima

Autobusi imaju 49, odnosno 53 sjedeća mjesta, s tim da zadovoljavaju sve potrebne zakonske odredbe za prijevoz djece do osamnaest godina. Riječ je o vozilima koja svojim tehničkim karakteristikama udovoljavaju visokim standardima prijevoza kako na kraćim tako i na duljim relacijama te omogućavaju potpun komfor putnika, udobnost i sigurnost tijekom vožnje.
Od 12 visokostandardnih autobusa, 6 vozila opremljeno je između ostalog i s unutarnjom LED rasvjetom, pogodnom za noćne vožnje, LCD monitorima (2 ekrana), dok svih 12 autobusa ima klima uređaj, video nadzor i zvučnike. Sjedala su udobna, visokog naslona, opremljen sigurnosnim pojasevima i rukohvatima u skladu s Pravilnikom o uvjetima koje moraju ispunjavati autobusi za organizirani prijevoz djece školske dobi.

Kombi i VIP vozila

Raspolažemo i s kombi vozilima koja su namijenjena za manji broj putnika, odnosno opremljena su s 18, 15, odnosno 7 sjedećih mjesta. Svima zainteresiranima za udobnu vožnju na kraćim ili duljim relacijama nudimo prijevoz novim vozilom odnosno Renault traffic passenger, koje je tehnički opremljeno na najvišem nivou, te zadovoljava visoke zahtjeve korisnika. Vozilo ima 7 sjedećih mjesta presvučenih kožom, potpuno je klimatizirano te sa zatamnjenim staklima. Posjeduje i veliki prtljažnik, te ugrađeni hladnjak u salonu putnika. Vozilo je opremljeno s WI-FI ruterom s priključkom na internet preko mobilne GSM/GPRS/3G mreže. Najam vozila uključuje i vozača.

Katni autobus

Katni autobus je vrlo atraktivan, prepoznatljiv i unikatan, te svojom vanjštinom, na jedinstven i neponovljiv način pruža priliku upoznavanja Rijeke i Opatije iz druge perspektive. Katni autobus ima 79 sjedećih mjesta.

Kontakt:

Za sve informacije, izračun cijene prijevoza i rezervacije:
tel: +385 (0)51 311 505, 311 425

e-mail: prijevozi_reklame@rijeka-plus.hr